Cautare

4368 de rezultate pentru "prelungire contract telefon internet si tv" (3.87 secunde)
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila:
Platforma celor de la Google are multe avantaje, dar functionalitatile de ultima ora vin de obicei cu un mare dezavantaj, si anume consumul destul de mare al bateriei.
Cum iti verifici pe internet asigurarea la masina.
Agentia Nationala de Resurse Minerale a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.
La 26 februarie 1993 tara noastra a inscris primul primul domeniu de Internet, ".ro", la autoritate internationala abilitata sa reglementeze regimul de utilizare a numelor de domenii in Internet, IANA - Internet Asignment Numbers Authority.
Romanii care locuiesc la sat sau in orase mici ar putea avea acces gratuit la internet in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici, potrivit unei initiative legislative care s-a aflat in dezbatere publica pana vineri.
Dubla calitate, de administrator sau director si salariat, este considerata, potrivit legii societatilor comerciale, incompatibilitate si cei care nu respecta legea pot fi pedepsiti cu inchisoarea de la 3 luni la 3 ani.
Si e de rau! Administratia Prezidentiala, presedintele insusi si Partidul Miscarea Populara dau din colt in colt. In timp ce PDL cu un ochi rade si cu un ochi plange. ... Si cine a angajat consultantul in 2009?
Contactul strategilor si plannerilor cu Internetul este de cele mai multe ori dur. Abundenta termenilor noi specifici domeniului, lipsa de echivalente cu publicitatea clasica si penetrarea pana de curand nesemnificativa a Internetului in randul populatiei faceau Internetul un mediu neprietenos si evitat de specialistii in publicitate.
Potrivit specialistilor din domeniul imobiliar, la nivel national, in prezent, 75 - 80% (fata de 25% acum trei ani) din informatiile vehiculate pe piata imobiliara romaneasca sunt de pe internet.
Apreciat de unii si criticat de altii, proiectul de lege initiat de Ministerul Finantelor prin care se interzic jocurile de noroc si pariurile pe Internet se afla inca in dezbatere si urmeaza sa fie aprobat in sedinta de Guvern pana la finele anului.
Semnalul de alarma tras de Consiliul de Concurenta referitor la instalarea Internetului in scolile romanesti a provocat valuri la nivelul factorilor decizionali ai Romtelecom, care au decis atat limpezirea situatiei, dar au determinat si anumite medii sa recunoasca faptul ca au gresit atunci cand s-au grabit sa arate cu degetul catre operatorul de telefonie.
Microsoft isi roaga utilizatorii sa nu mai foloseasca Internet Explorer 6. Microsoft se concentreaza in ultima perioada si pe diverse actiuni prin care doreste sa-si convinga utilizatorii sa renunte la browser-ul Internet Explorer 6 (IE6), vechi de 10 ani. Microsoft este gata sa treaca de epoca Internet Explorer 6.
N-am internet, deci nu exist. E mai greu "offline" decat fara tutun sau alcool Foarte multe persoane se simt ca si cum le-ar lipsi o mana sau un picior cand vine vorba sa inchida calculatorul si sa iasa din reteaua internet.
Adrian Seceleanu) Compania Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie, internet si TV de pe piata, si-a relansat ofertele de pachete integrate de servicii, unul dintre obiectivele urmarite fiind si acela de a pozitiona mai clar operatorul ca un furnizor de servicii integrate.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Despre razboiul investitiilor si al preturilor dintre RCS si UPC:
Acces la Internet pentru toata lumea! Cum va fi posibil Facebook si Ericsson lucreaza la un proiect comun, care are ca scop extinderea ariei de conectivitate la Internet.
De ce femeile prefera barbatii cu aspect viril, iar barbatii femeile slabe si delicate Timpul petrecut pe internet poate afecta nu doar somnul si modul de a comunica al unei persoane, ci poate influenta si gusturile sale in ceea ce priveste atractivitatea persoanelor de sex opus, se arata intr-un studiu recent.
Cele 4 reguli pe care le-a cerut presedintele SUA Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a vorbit in favoarea neutralitatii internetului Obama a lansat un anunt prin intermediului unui videoclip prin care isi anunta planul pentru protejarea libertatii si a deschiderii de pe internet.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
google-analytics.com